X

Заказать обратный звонок

X

Замовити зворотній дзвінок

X

Оформить заказ

Open/Close Menu

Зателефонуйте нам:

Напишіть нам
Ми Вам зателефонуємо »

Термопак » Магазин

Фартух зварювальника Shield призначений для захисту працівника від розпечених іскор, бризок, теплового випромінювання, при проведенні легких зварювальних та вогневих робіт.

Зварювальний мат різних розмірів WeldMat призначений для теплоізоляції працівника під час проведення зварювальних та монтажних робіт на відкритому повітрі в холодну пору року, або в приміщенні, що не опалюється. Різні розміри дозволяють виконувати роботи як сидячи, так і лежачи.

Зварювальний килимок, килимок для зварювальника, зварювальний екран, зварювальна подушка WeldPad з розмірами – 400х300х100 мм у зібраному вигляді, 400х600х50 мм – у розкладеному вигляді.

Килимок зварювальника для сидіння SeatMat призначений для теплоізоляції працівника під час проведення зварювальних та монтажних робіт на відкритому повітрі в холодну пору року або в неопалюваному приміщенні. SeatMat – це портативне виконання килимка, в якому передбачені шльовки для ременя, що дозволяє працівникові звільнити руки та вільно переміщатися об'єктом.

Універсальна накидка-чохол UNISOLAR (1300х1900х730мм) на лобове скло автомобіля з металізованої тканини має розмір 1900 мм (ширина верху накидки) х 1300 мм (ширина низу накидки) х 730 мм (висота накидки).

Типорозмір A (легкові автомобілі мікро класу А). Розміри накидки МАХ/А - 1150 мм (ширина низу) х 1800 мм (ширина верху) х 980 мм (висота накидки).

Типорозмір B (легкові автомобілі малого класу В). Розміри МАХ/В - 1250 мм (ширина низу) х 1900 мм (ширина верху) х 980 мм (висота накидки).

Типорозмір С (легкові автомобілі середнього класу С). Розміри МАХ/С - 1350 мм (ширина низу) х 2000 мм (ширина верху) х 980 мм (висота накидки).

Типорозмір DE (легкові автомобілі великого класу D і бізнес класу E). Розміри МАХ/DE - 1500 мм (ширина низу) х 2150 мм (ширина верху) х 980 мм (висота накидки).

Типорозмір A (легкові автомобілі мікро класу А). Розміри накидки МАХХ / А - 1150 мм (ширина низу) х 1800 мм (ширина верху) х 1000 мм (висота накидки).

1 2 3 ... 6 7 »

Енергозберігаюча продукція або як знизити витрати

Питання економії можна розглядати двояко: зберегти природні ресурси та зменшити рахунки до оплати за їх використання. Це стосується не тільки приватних домоволодінь, а й промислових об'єктів, будівель інфраструктури. У будь-якому випадку допоможуть в цьому енергозберігаюче обладнання і матеріали.

Тепловтрати

Для транспортування теплоносія по трубопроводу, збереження внутрішнього середовища в рамках встановленого температурного фону необхідна якісна ізоляція. Вона забезпечує захист вмісту від зовнішнього впливу. Незважаючи на обдув труб вітром на відкритому повітрі або зміну температури навколишнього середовища, рідина всередині магістралі водо-, теплопостачання залишається встановленої температури, забезпечуючи тепловтрати в нормованих межах. Немає необхідності в її повторному нагріванні / охолодженні, а значить немає додаткових витрат на використання газу або електрики.

На промислових об'єктах дуже важливо захистити суміжне обладнання від згубного впливу термальних коливань. Грамотно підібрана енергозберігаюча продукція допоможе і в цьому. Зйомні чохли на ревізійні вузли пожежонебезпечних ділянок, на розпечені або криогенні механізми та обладнання, зварювальні ковдри - все це стане надійним бар'єром на шляху поширення високих / низьких температур.

Підготовка сировини, виробництво і навіть транспортування до замовника вимагає використання енергозберігаючих матеріалів. Потрібні термоперегородки для фургона, термочохли замовити для палет і кріплення вантажів, щоб зберегти встановлений температурний фон певної групи товарів. Заморожені напівфабрикати і свіжі фрукти, морозиво і гарячий хліб - тепер припустимо будь-яке товарне сусідство без пошкодження і псування продукції.

Вплив ззовні

Наш магазин теплоізоляційних виробів, матеріалів і устаткування допоможе вам передбачити захист трубопроводів, важливого обладнання, внутрішніх приміщень, вантажів, що перевозяться від кліматичних та природних факторів. Більш детально про це на прикладі трубопроводів:

  1. Металеві трубні магістралі чутливі до вологи, а значить до виникнення корозії, яка призведе до скорочення терміну служби трубопроводу. Необов'язково тривалий прямий контакт з водою - пароконденсат, наповнення ізоляції вологою і нездатність її випаровування. У нас ви можете купити склотканину, базальтові шкаралупи, готові чохли ТЕРМОПАК високої повітропроникності або фольговану продукцію для захисту від вологи.
  2. Температура. Металеві частини розжарюються - холодна вода нагрівається, взимку сильні морози, навпаки, надмірно охолоджують контур. Промерзання рідини, її розширення, розрив труб - повна зупинка водопостачання. А якщо це контур обігріву? Важливо надійно ізолювати труби, встановлені в зонах промерзання в неопалюваних ділянках будівель.
  3. Повітря. Енергоефективність систем тепло- і водопостачання залежить від матеріалів труб, їх ізоляції і наявності внутрішніх пристроїв очищення. Дифузне проникнення повітря ззовні провокує корозійні процеси, вони в свою чергу - руйнування труб. Це може стати причиною частих ремонтів окремих ділянок трубопроводу, в т.ч. і аварійних, що негативно позначиться на необхідному комфорті експлуатації приміщення. Допоможе якісна теплоізоляція (замовити її можна у нас), а також об'єктні або мережеві магнітні шламоовідвідники, які захистять труби і всі теплофікаційне обладнання (котли, теплообмінники, насоси та запірну арматуру) від активної внутрішньої корозії і накипних накопичень, які завжди збільшують експлуатаційні витрати.

У нашому інтернет-магазині представлено енергозберігаюче обладнання і матеріали відомих компаній Aspen Aerogels, EAS Fiberglass і продукція власного виробництва чохлів і термоперегородок ТЕРМОПАК, базальтових циліндрів і магнітних шламовідвідників ГШМ. Ми також виготовляємо накидки-чохли для лобового скла авто в річному (фольгований утеплювач) і зимовому (металізована тканина) виконанні. Виконаємо будь-яке замовлення за індивідуальними вимогами.

© 2006 - 2022, ТОВ "Швидкознімна теплоізоляція "Термопак""
Просування сайту - PROject SEO